Bloemschikken "waar je iets van opsteekt"

In september start Groei & Bloei weer met de cursus bloemschikken. De cursus wordt dit jaar gegeven door Sia Rutjes, meesterbinder bloemschikken. Met Sia hebben we een bijzondere vakdocent in huis gehaald, die de cursisten veel kneepjes van het vak zal bijbrengen. De cursus omvat 8 lessen van september 2019 tot en met april 2020.
Elke maand staat er een bijzonder en leerzaam thema centraal waarbij er verschillende bloemschiktechnieken aan bod komen. Ook gaan we in op individuele wensen en ideeën van cursisten. Hierdoor kun je al je creativiteit in het bloemschikken stoppen en een eigen stijl gaan ontwikkelen.
Onze vakbekwame docent zorgt met hulp en aanwijzingen voor voldoende inspiratie.

De cursus biedt ook veel gezelligheid en is geschikt voor iedereen. Dus vraag ook je kennissen, vrienden of familie. Bij alle cursussen wordt geleerd om van bloemen uit de tuin, natuur of de winkel een prachtig bloemstuk te maken.
De kosten voor de cursus bedragen voor 8 lessen voor leden van Groei & Bloei € 80,00 en voor niet-leden € 95,00.
Het cursusgeld is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim (Oasis) binddraad, krammen en wikkeldraad is inbegrepen.

De cursist zorgt zelf voor het gereedschap: snoeischaar, mesje, draadtang etc., en voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad etc. en voor de ondergrond, schaal, schotel, vaas etc.

De cursus wordt gehouden op dinsdagavond van 19.30 – 21.30 uur. De locatie is Jeugdhuis Beugen, Dorpsstraat 50/b te Beugen. Bij voldoende aanmeldingen kan er eventueel ook op dinsdagmiddag of woensdagavond een cursus gegeven worden.
Voor aanmelding of informatie:
Roos Gielen, tel. 06-29066968 of roos(at)noorderhaeghe.nl