Bus-dagexcursie Naar Alden Biesen in Belgisch Limburg

Zaterdag 24 september 2022

De tuinclub Groei & Bloei Meierijstad organiseert een bus-dagexcursie naar Alden Biesen in Belgisch Limburg waar op het kasteeldomein tijdens de 25e editie van het jaarlijkse bloemenspektakel Fleuramour extra zal worden uitgepakt. In het kasteel, de kerk en de tuinen kom je de mooiste bloemcreaties tegen. Beleef een fantasievolle dag in een magische wereld, honderden unieke bloem creaties van lieflijk klein tot waanzinnig groot, het magische werk van ’s werelds bloemen designers met naam en faam. Laat je overweldigen door de feeërieke Floral Show, met bloemen licht en muziek waar modellen de mooiste bloemenoutfits showen. Ook is er een Pop Up markt die jaar na jaar groter is geworden zodat hij nu een attractie op zichzelf is. Wil je verdwalen in de Engelse of Franse tuin of snuisteren achter alle hoekjes en kantjes van het kasteel, Fleuramoure bied voor elk wat wils.

• 08.00 uur Vertrek vanaf het stadhuisplein Veghel (graag 10 minuten voor vertrek aanwezig)

• 09.15 uur koffiestop met Limburgse vlaai in Thorn

• 11.15 tot 16.30 uur bezoek Fleuramoure

• 18.00 uur 3-gangendiner te Liessel

• 21.00 uur aankomst Veghel

De kosten voor de dagreis bedragen € 45.00 per persoon inclusief vervoer, koffie/thee met vlaai en drie gangen diner. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Let op: exclusief de entree (zelf regelen) zie fleuramour.be

Leden hebben een korting bon met scancode voor € 3.50 korting op de entree prijs, reserveren via de site. Bij betaling aan de kassa telt de korting bon (meenemen) samen met pasje van Groei en Bloei; entree € 25.00 min € 3.50 = € 21.50 Ook introducés zijn welkom zij betalen € 5.00 extra. Deelname telt op volgorde van aanmelding. Na aanmelding bedrag overmaken op de rekening van de Tuinclub: NL 76 RABO 0159572223 t.n.v. M.J.B. Sommers-Jonkers met vermelding van naam en postcode.

Aanmelden of informatie bij Rozannie Peerenboom: Telefoon 06-12196939 of via de mail rozannie.peerenboom@ziggo.nl Via whatsapp onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Let op de uiterste aanmelddatum is 31 augustus. Dit in verband met reserveringen voor restaurants.