Voorlopig hebben we nog geen echte agenda kunnen samenstellen door de corona pandemie maar dat is niet alleen bij ons maar ook de landelijke G&B heeft hier mee te maken. Zoals de Gardenista die in mei 2021 zou plaatsvinden is verplaatst naar september.

Dus voorlopig ziet de agenda er voor dit jaar als volgt uit:

1 - 5 juli: Tuinreis Cotswolds. In Natuurpalet van Februari 2020 en op de website vindt u een verkort programma overzicht. In de nieuwsbrieven komen we hier nog uitgebreid op terug. Mocht u nu al zin hebben in deze reis dan kunt u zich alvast aanmelden bij Josine van Deurzen (mail: timmy.12(at)home.nl).

22-26 september: Gardenista op het landgoed van de historische buitenplaats Den Alerdinck in Laag Zuthem bij Zwolle.

Juni - oktober: Open tuinestafette rayon Noord Brabant waarbij zover al bekend op 15 augustus afdeling Cuijk en Limburg Noord, op 22 augustus afdeling Helmond e.o. De andere afdelingen zijn nog in beraad.

Oktober: Algemene ledenvergadering met natuurlijk een loterij en eindigen met een hapje en drankje.

Alle andere activiteiten zoals lezingen, planten ruilbeurs, bloemschikken, tuin rondleidingen etc zullen in de nieuwsbrieven bekend gemaakt worden.

Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de vereniging?

Het Natuurpalet is een blad dat 1-2 maal per jaar verschijnt via de post en kan daardoor niet altijd even actueel zijn. Hierdoor sturen we maandelijks een digitale nieuwsbrief met actuele informatie of informatie die niet in het Natuurpalet kon worden meegenomen omdat de deadline voor het blad niet gehaald werd.

Krijgt u die nieuwsbrief, die alleen via de email wordt verzonden, nog niet maar wilt u óók die nieuwsbrief met actuele informatie en tips ontvangen?

Stuur dan even een mailtje naar de redactie (redactie(at)groei-cuijk.nl), dan zetten we u op de verzendlijst voor de e-mail nieuwsbrief.

Heeft u géén email maar wilt u tóch die actuele informatie ontvangen? Geef dit dan even door aan de redactie of het secretariaat (secretariaat(at)groei-cuijk.nl) dan kunnen we kijken of u de nieuwsbrief op papier toegezonden kan krijgen.