Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2023

Zuid-Nederlandse Kampioenschap Bloemschikken

Met veel plezier kondigen wij de Zuid-Nederlandse Kampioenschap Bloemschikken aan, een buitengewone gelegenheid om je creatieve talenten te laten bloeien! Of je nu een ervaren bloemist bent of gewoon gepassioneerd bent voor bloemschikken, deze dag biedt je de kans om je vaardigheden te laten zien en anderen te inspireren met je prachtige bloemarrangementen.

Creatieve Uitdaging:

Ook dit jaar dagen we jullie uit om de grenzen van bloemschikken te verleggen en unieke creaties te maken. We moedigen je aan om traditionele technieken te combineren met innovatieve ideeën om zo arrangementen te creëren die de schoonheid van bloemen op een geheel nieuwe manier presenteren. Laat je uitdagen door de thema's:

contrast of spanning en sensatie   (Jij mag het thema kiezen!)

Datum en Locatie:

De Zuid-Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken zullen plaatsvinden op zondag 5 november 2023 in Gemeenschapshuis De Bunt te Someren.

Inschrijving:

Om deel te nemen aan deze spannende dag, dien je je in te schrijven vóór 15 oktober 2023. Hier een link naar de inschrijfformulieren voor de verschillende klasses:

Jury en Prijzen:

Een deskundige jury, bestaande uit gerenommeerde bloemisten en kunstenaars uit het vak, zal je arrangementen zorgvuldig beoordelen op creativiteit, vakmanschap en originaliteit. Er zijn prachtige prijzen voor de top 3 en de winnaar van de amateurs verdient de titel van Regiokampioen Bloemschikken van Zuid-Nederland.

Introductie, de opstap klasse naar de wedstrijd:

Naast de wedstrijd bieden we de introductie klasse aan, dit is voor de bloemschikkers die de wedstrijd te uitdagend vinden. Hierbij leer je een nieuwe techniek aan in een workshop en daarna krijg je een verrassingsopdracht waarbij deze techniek gebruikt wordt. De jury geeft tops en tips zodat leren centraal staat.

Daarnaast zullen er inspirerende demonstraties zijn en de dag wordt omlijst door een groenmarkt georganiseerd door de G&B afdeling Asten/Someren.

Het wordt een dag van ontmoeten, inspireren en leren.

We kijken ernaar uit om jullie prachtige creaties te bewonderen en samen een onvergetelijke dag vol bloemrijk plezier te beleven. Aarzel niet om familie, vrienden en andere bloemschikliefhebbers uit te nodigen om deze bijzondere gelegenheid bij te wonen.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze socials Groei@Bloei ZNK Bloemschikken of neem contact met ons op via: znkbloemschikken(at)gmail.com.