Land van Cuijk

Annette van de Bersselaar


Sinds de jaarvergadering van 18 januari heb ik de bestuursfunctie als penningmeester aanvaard.

Ik had er al eerder over nagedacht, maar telkens te druk om dit door te zetten.
Doordat ik eind 2017 benaderd was, met het verzoek om dit toch te doen, heb ik me kandidaat gesteld.

Maar wie is Annette. Geboren en getogen in Den Bosch en momenteel woonachtig in het buitengebied van Mill.
  
Hier woon ik samen met René sinds 2011. Een oude boerderij uit 1890 die we momenteel aan het renoveren zijn. Stukje bij beetje wordt dit ons paleisje. Veel werk nog te gaan, maar we doen dit met veel plezier. Bij de boerderij ligt een tuin van ongeveer 1100m2. Vorig jaar hebben we hem leeg gehaald en gras gelegd. De tuin was behoorlijk verwaarloosd en er was geen beginnen aan. Nu hebben we een mooie basis om ook hier van start te gaan. Wel moeilijk hoor, om een ontwerp te maken, maar geeft ook een uitdaging. Ik hou van Engelse tuinen en die kant zal het ook wel opgaan. Tevens staat een pluktuin in de planning en hiermee kom ik aan mijn grote hobby: bloemschikken.

Begonnen met een workshop bij Roos in Boxmeer. Dit is zo goed bevallen dat ik op de cursus bloemschikken ben gegaan. Na een jaar bij Gerianne, ben ik nu al 2 jaar bij Mech in Vianen op cursus. Elke keer weer een uitdaging om iets moois neer te zetten en je blijft bijleren. Om extra te trainen voor de wedstrijden, zit ik ook in Uden op bloemschikken.

Dit jaar doe ik voor het derde jaar op rij mee aan de ZNKB in Den Bosch. Tot nu toe heb ik mooie resultaten bereikt. Hoe we het dit jaar doen is afwachten. Inmiddels doe in mee in de hoogste klasse. Wie het leuk vindt om mij bezig te zien, kan komen kijken.

Annette van de Bersselaar