Land van Cuijk

Kerstdemonstratie 2019


Wanneer? Dinsdag 10 december 2019
Waar? Het Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6, Wanroij
Door Groei&Bloei Land van Cuijk i.s.m. Ilse Rambags-Jenniskens, meesterbinder
Hoe laat 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur
Kosten Leden van Groei & Bloei €4,00 niet-leden €7.00 (inclusief koffie/thee)

Ook in 2019 organiseert Groei&Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord weer een gezellige en sfeervolle avond met een Kerstdemo!

De bloemschikdemonstratie wordt dit jaar verzorgd door Ilse Rambags-Jenniskens, meesterbinder.

Naast de Kerstdemonstratie is er ook een gezellige mini-Kerstmarkt.
Wil je kans maken om met één van de prachtige bloemstukken naar huis te gaan, koop dan één of meerdere loten.

Nieuwsgierig …… laat je verrassen …….. en kom 10 december naar ’t Wapen van Wanroij !
  

Informatie bij Roos Gielen, bloemschikcoördinator Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord.
E-mail:  roos(at)noorderhaeghe.nl
Telefoon: 06-29066298

 

 

Ilse Rambags-Jenniskens

Ilse Rambags-Jenniskens, is geboren en getogen in Hegelsom en woont daar samen met haar man Sander en hun zonen Joep en Cas.
25 jaar geleden is zij gestart met Bloemsierkunst de Kogeldistel, gevestigd in een klein pand dicht bij  het tuincentrum van haar ouders.

Op dat moment begon Ilse ook aan de opleiding gespecialiseerd Beroepsbeoefenaar en volgde daarna met succes de Meesteropleiding in de bloemsierkunst.

Na 6 jaar bleek de winkel te klein en werd een oude kippenschuur aan de Kogelstraat 62 verbouwd tot een prachtig nieuwe en veel grotere winkel, die in 2000 werd geopend. Op deze locatie heeft Ilse ook een mooi cursuslokaal en zag zij haar wens in vervulling gaan: overdag in de winkel en in de avonden met plezier bezig met het verzorgen van cursussen en workshops op maat voor o.a. een familiedag, bedrijfsuitje, personeelsvereniging of vriendinnen bijeenkomst.

Door de jaren heen heeft Ilse zich gespecialiseerd in mooie bloemstukken en vooral rouwbloemwerk, dat past bij een afscheid zoals de mensen dat in gedachte hebben. Ook verzorgt zij vaak en met veel passie bruidsbloemen.
Na 25 jaar is het roer onlangs omgegaan en zet Ilse de volgende stap in haar carrière. De winkel gaat dicht en er wordt alleen nog maar op afspraak en bestelling gewerkt.  
 
Haar specialiteiten worden verder ontwikkeld en de dienstverlening aan de klant wordt uitgebreid, o.a. door opdrachten op locatie. Daarnaast heeft zij meer tijd voor andere dingen zoals versieringen, demonstraties en projecten. Verder krijgen de workshops en cursussen meer aandacht.

De Kogeldistel “Natuurlijk Plantaardig”
Kogelstraat 62, 5963AP Hegelsom.
077-3987665 of 06-33903575
www.kogeldistel.nl

Volg Ilse op instagram en facebook voor leuke ideeën.