Rabo Clubsupport

Middels deze pagina vragen we ook weer uw aandacht voor het volgende.

Ook dit jaar doen we als Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord weer mee en jij beslist mee!

Met Rabo Club Support biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Help jij jouw club haar doel te behalen?

Het doel van onze vereniging: “activiteiten ter bevordering van de groene omgeving rond het huis.” Dat zijn bijvoorbeeld open tuinen, een planten(ruil)markt, lezingen, excursies, workshops, cursus bloemschikken, etc.
Het beschikbare bedrag wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen dat elke vereniging tijdens de stemperiode, van 4 oktober tot 25 oktober, in de wacht sleept.
Ben je dus lid van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, denk dan ook aan Groei & Bloei en stem op onze vereniging. Je krijgt 5 stemmen, waarvan je er maximaal 2 aan één vereniging kunt geven.

Stem dus op: Groei en Bloei Cuijk

Ga voor meer informatie en deelname naar Rabo Land van Cuijk en Maasduinen – deelnemers.

Namens de voorzitter veel plezier en hopelijk zijn er een paar mensen geïnteresseerd in het secretariaat en/of als commissielid.

Will Roeffen
Voorzitter G&B afdeling Land van Cuijk en Limburg Noord.