Rabo Clubsupport

Ook dit jaar doen we als Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord weer mee en jij beslist mee!

Stemmen

Leden van Land van Cuijk & Maasduinen brengen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Campagne overheid moet drempels om te stemmen wegnemen: Elke Stem Telt |  Blik op nieuws Met Rabo Club Support biedt de Rabobank kennis, een netwerk en financiƫle ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Help jij jouw club haar doel te behalen?

Tuinen zijn onmisbaar onderdeel voor levensvreugd en welzijn en vormen een groene oase in de bewoonde omgeving. Door aandacht hieraan te besteden in lezingen, demonstraties, open tuinen en dergelijke stimuleren we de aanleg van tuinen als biotoop voor insecten en andere dieren en versterken we de functie van de tuin in de opslag van regenwater en het geven van schaduw, bekoeling en beschutting.

Ben je dus lid van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen, denk dan ook aan Groei & Bloei en stem op onze vereniging.

Stem dus op: Groei en Bloei Cuijk

Ga voor meer informatie en deelname naar Rabo Clubsupport