Land van Cuijk

Beste tuinvrienden

De hete en droge zomer zit er al weer op en de herfst is begonnen. De tijd van de asters, grassen, herfstkleuren en nog veel meer is weer aangebroken.

Deze Natuurpalet is het laatste nummer samengesteld door Jacques van Gerven die ons eind van dit jaar gaat verlaten. We zullen hier nog op gepaste wijze op terugkomen. Gelukkig heeft een ander G&B-lid, Anita Peters uit Boxmeer, gereageerd op de oproepen van Jacques in natuurpalet en nieuwsbrieven en zij gaat de werkzaamheden overnemen. Dit nummer is dan ook al door Anita, samen met Jacques, samengesteld.

Verder wordt onze afdelingswebsite: http://landvancuijk.groei.nl vernieuwd als onderdeel van de vernieuwing van de G&B website. Hiervoor zal Harrie van Mil alle bestanden van de oude site over moeten zetten naar de nieuwe, dit is een flinke klus.
Binnenkort hopen we de nieuwe website in de lucht te hebben.

We hebben weer een aantal leuke evenementen achter de rug zoals koken in de tuin, tuincoach Ottersum,  dagreis 4 tuinen, op roets naar Lottum, maar vooral kunnen we nog uitkijken naar de ruilbeurs, bloembollenmand maken en het bloemschikken.
Alle informatie over genoemde activiteiten vind je natuurlijk in deze Natuurpalet, in de digitale nieuwsbrieven die alleen via Email wordt verspreidt, via Facebook en natuurlijk onze website. Rest me nog jullie veel leesplezier te wensen; geniet van al het moois dat in onze en andermans tuinen te vinden zijn maar vergeet vooral niet je tijdig aan te melden voor de verschillende activiteiten.

Will Roeffen - voorzitter