foto's

Welkom bij Groei & Bloei Land van Cuijk

Onze afdeling is een actieve vereniging van ruim 350 groenliefhebbers. Wij willen hier graag nog meer mensen bij betrekken. Houdt u van bloemen en planten en de contacten die daaruit ontstaan? Dan voelt u zich vast bij ons thuis. Het afdelingsbestuur organiseert informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies en plantenruilbeurzen. Leden ontvangen, naast 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei, ook 4x ons afdelingsblaadje Natuurpalet en tevens een aantal nieuwsbrieven via mail met informatie en verslagen over al onze activiteiten. Heeft u interesse om lid te worden, neem dan contact met ons op.
Onze jaaragenda vindt u hier.
Periodiek sturen wij een digitale Nieuwsbrief waarin wij u nog even herinneren aan de komende activiteiten. Wilt u onze gratis Nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

We zijn vanaf 2016 vaker gaan werken met e-mail nieuwsbrieven. Bijvoorbeeld om op het laatste moment nog informatie te geven voor activiteiten. Daar hebben we uw mail-adres voor nodig. Stuur dus s.v.p. een mailtje naar j.van.gerven(at)planet.nl wanneer we dat nog niet hebben. Hebt u géén e-mail: laat dat dan even weten bij de secretaris (zie Contact), dan krijgt u die informatie per post of per telefoon mocht er heel veel haast bij zijn!