Nieuwe leden werven

Aangezien er voor het aanbrengen van een nieuw lid geen bonus meer wordt gegeven aan degene die het nieuwe lid aanbrengt, in de vorm van de Lelie, willen wij als afdeling Cuijk en Limburg Noord hier verandering in brengen.

Bent u lid en werft u een nieuw lid dan ontvangt u van ons eenIrischeque ter waarde van € 5,-. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

1. Het nieuwe lid dient woonachtig te zijn in ons rayon

2. Het nieuwe lid dient haar lidmaatschap niet al na het 1e jaar te beëindigen

3. Het nieuwe lid dient te worden aangemeld via ons secretariaat, of 1 van de andere bestuursleden (zie hiervoor de colofon voorin deze Natuurpalet)

De Irischeque ontvangt u na verlenging van het abonnement door het nieuwe lid aan het eind van het jaar. Deze wordt dan automatisch aan u thuis gestuurd.

Hopende op deze manier het aantal leden binnen ons rayon stabiel te houden en mogelijk te vergroten.

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”