Groentips & Groeninfo

www.tuinweb.nl 

Wijst de weg naar een uitgekiend bloeischema door middel van een interactieve plantengids. Aangeven in welke maand de plant moet bloeien en in welke kleur, klikken op ?zoeken?en even later verschijnt een overzicht van alle planten die aan de criteria voldoen. Compleet met plantinformatie en kleurenfoto.

www.tuinwijzer.com

Een handige zoekmachine wijst de weg naar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde hovenier of tuinarchitect, maar ook naar tuincentra en vijverspecialisten. In deze wegwijzer kan gezocht worden op postcode en woonplaats, maar ook op naam.

www.tuinen.nl

Een site boordevol informatie over tuinen, tuinieren en buitenleven. De site bevat een uitgebreide plantenwijzer, praktische snoeitips en een groot aantal voorbeeldontwerpen voor de tuin.

www.tuinplezier.nl

Tuinplezier.nl is de website van de Stichting Tuinplezier: een samenwerkingsverband van elf bedrijven uit de tuinbranche. De site bevat naast informatie over diverse tuinproducten ook een rubriek met voorbeeldtuinen, verzorgd door ontwerpers en hoveniers van de hoveniersgroep Appeltern.

meer

 

 

 

17
Nov
herfstbladeren
16
Nov
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876