Groentips & Groeninfo

Het is zo ver, de nieuwe Webwinkel is on-line. Het rechtstreekse webadres is www.groeiwebwinkel.nl , maar de site is vanzelfsprekend ook te vinden via onze eigen landelijke site www.groei.nl/  onder de knop “winkel” in de bovenste balk. Op de site komt een ruim assortiment leuke tuin- en tuingerelateerde artikelen.

Iedere maand zijn er speciale aanbiedingen. Leden krijgen korting op de verzendkosten. De site wordt geëxploiteerd door Wolvesend Services, dus u bent verzekerd van de u bekende service. Hebt u nog lelies, dan kunt u deze ook gebruiken voor de artikelen van deze nieuwe webwinkel. Ook individuele leden kunnen hier tot eind 2010 hun lelies nog kwijt. Nederlanders kopen hun spullen steeds vaker op internet. In de eerste negen maanden van dit jaar gaven zij maar liefst 4,1 miljard euro uit aan aankopen online. Dit blijkt uit marktcijfers van Thuiswinkel organisatie, een brancheorganisatie waarbij duizend webwinkels zijn aangesloten. Uit onderzoek blijkt verder dat driekwart van de ‘actief inter-nettende Nederlanders’ (circa 11 miljoen) inmiddels ooit een aankoop online hebben gedaan. De nieuwe site is een vervolg op de huidige 'webshop' via de Groei & Bloei website. Tot op heden kon u via de site een aantal boeken, de twee G&B specials en de G&B verzamelband kopen. Groei & Bloei gaat zich nu echter verder ontwikkelen op het gebied van online verkopen. Ook in advertenties in het tijdschrift zal aandacht gevraagd worden voor de Groei & Bloei webwinkel. Houd u het in de gaten.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017