Will Roeffen

Beste tuinvrienden,

Als jullie deze nieuwsbrief ontvangen zijn de eerste activiteiten van 2019 al weer voorbij zoals thuis composteren/fermenteren door Angelique Mentes en vooral de jaarvergadering nieuwe stijl die door zo’n 60 leden werd bezocht. Er wacht ons weer een nieuw Groei en Bloei jaar met allerlei activiteiten.
Terwijl ik dit schrijf is het daags na de jaarvergadering. Deze werd zeer goed bezocht en natuurlijk niet alleen voor die vergadering, maar ook voor het verhaal van Tim van Mierlo over bemesten en biologisch bestrijden en als afsluiting de borrel, loterij en huldiging van de jubilarissen Mevr M van den Boogaard, AAJ Kleijberg, mevr S Huffels van Dijk en LJL Bardoel die al 50 jaar lid zijn van G&B. Noemenswaardig is natuurlijk ook dat tijdens deze vergadering Maria van Elst gehuldigd werd voor haar jarenlange inzet als bestuurslid door het nieuwe bestuur en Sia Rutjens van het hoofdbureau KMTP-G&B.
Ook werd bekend dat Annette van de Bersselaar de strenge keuring heeft doorstaan en toegelaten is om tijdens Gardenista haar bloemschik creaties te tonen. Dus breng je stem uit op het bloemstuk van onze Annette.
Inmiddels is de winter wel zo’n beetje achter de rug met zomerse temperaturen in februari, een hele hoop regen en storm in de eerste helft van maart en de plannen voor de rest van het seizoen zijn er weer volop. Voor een volledig overzicht kunt u het beste kijken op onze afdelingswebsite: http://landvancuijk.groei.nl. Een punt wat nog onder de aandacht moet komen is de dagreis op 17 augustus. Inmiddels hebben we al 35 mensen maar het zou leuk zijn om de bus vol te krijgen. Verder hoop ik veel leden te ontmoeten op een van deze leuke evenementen.

Will Roeffen - voorzitter

We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina.

Botanie
De schrik van de straat