Activiteiten & Actueel
Will Roeffen

Beste tuinvrienden,

Als u dit leest hebben we al weer van alles meegemaakt zoals de beer uit Rusland en een tropische mei maand waarbij bv de magnolia binnen een week was uitgebloeid en daarna in snel tempo de azalea’s en rododendrons gingen bloeien.
Ook de overige planten schoten de grond uit en helaas ook het onkruid. Genoeg te doen om deze sneltreinvaart bij te houden. Maar ik vind het met dit weer heel ontspannend om lekker in de tuin bezig te zijn en te genieten van de ontwikkeling van de natuur.
Annette en ik zijn bij de rayonvergadering geweest en hebben daar leuke informatie opgedaan die ook goed toepasbaar is voor onze afdeling.

In april hebben we met een zonnetje weer kunnen genieten van de traditionele ruilbeurs. Het is toch fantastisch dat er weer veel belangstelling was maar misschien is begin april toch een beetje te vroeg geweest. Door het koude weer moesten veel planten nog boven de grond komen. Verder in april een mooie lezing van Marcel de Wagt met als titel “later is al lang begonnen” over late bloeiers zodat we ook nog in het najaar en zelfs winter kunnen genieten van onze tuin. 26 mei hebben we de eerste wandeling met de tuincoach gehad. De belangstelling hiervoor was zo groot dat deze in 2 groepen werd gelopen, hier komt zeker een vervolg op.

We zullen proberen bij de komende activiteiten zoveel mogelijk reclame te maken en hopen hierdoor een aantal nieuwe leden kunnen verwelkomen.

Het bestuur wenst iedereen een goed tuinseizoen en leuke uitstapjes toe.

Will Roeffen

meer


Facebook


We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina. 

22
Sep
De Styrax een vergeten of…
22
Sep
Herfst