Will Roeffen

Beste tuinvrienden,
Allereerst wenst het bestuur u van harte een gezond en goed 2019 toe en hoopt dat we weer samen kunnen genieten van de activiteiten.
Het bestuur en vooral de leden van de verschillende commissies gaan dit jaar met nieuwe inspiraties aan de slag en hebben zo een interessant jaarprogramma voor u gemaakt.
Daarnaast verbreden we de samenwerking met andere afdelingen. Nog niet alle activiteiten zijn al rond maar de juiste informatie kunt u tzt terugvinden in de nieuwsbrieven en vooral ook op onze website.
Vorig jaar tijdens de ALV in januari heb ik het stokje van Peter Weijnen overgenomen.
Samen met de overige leden van het bestuur en commissies hebben we tal van activiteiten georganiseerd zoals op stap met de Tuincoach, planten ruilbeurzen, Open dagen bij Martien Graat, dagreis naar Bant, kookworkshop, 6-daagse tuinreis naar Yorkshire en het bloemschikken.
Verder hadden we tropische en zeer droge zomermaanden, maar de natuur heeft zich goed hersteld.
Ook maakte we kennis met de buxusmot en veel planten zijn al verloren gegaan. Gelukkig is de rups ondertussen ontdekt door vogels; dus wellicht wordt het probleem over een jaar of zo op natuurlijke wijze opgelost.
De komende ALV in maart zal heel anders van opzet zijn en u kunt dit elders in het blad lezen.
Heeft u of uw partner zin om ook actief binnen onze afdeling te zijn, laat dit dan even weten via het secretariaat.
Verder hoop ik veel leden te ontmoeten op een van de leuke evenementen in 2019.

Will Roeffen, voorzitter

We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina.

Koning Winter
GLASKUNST