Will Roeffen

Beste tuinvrienden,

Na tropische zomermaanden, waarbij allerlei records zoals droogte en temperaturen zijn gebroken, krijgen we eindelijk weer een beetje kijk op de tuin hoe die zich herstelt heeft. Ik had het geluk dat ik grondwater kon oppompen en dat heeft toch wel geholpen tijdens deze periode. Maar ook in de natuurtuin, waar ik geen water geef, heeft zich wonderwel goed herstelt. Dit geeft moed voor de komende jaren waarbij de weerprofeten dergelijke zomers ziet terugkeren. Alleen boven de 30°C werk ik niet meer in de tuin maar ga heerlijk onder een boom zitten en genieten van alles.
Als afdeling hebben we veel meegemaakt zoals op stap met de tuincoach bij Anke en Tjeerd, de open dagen bij Martien Graat (groot succes en nieuwe leden mogen verwelkomen), dagreis naar Bant, de kookworkshop waarbij lekkere gerechten zijn gemaakt en natuurlijk ook de 6-daagse tuinreis naar Yorkshire. We waren met een leuk gezelschap waarvan zelfs 9 mensen van boven de 80 jaar. Iedereen had genoten van de mooie tuinen en gebouwen en ook s’ avonds gezellig in de Pub gezeten. Zeker voor herhaling vatbaar.
Er staan nog een aantal leuke evenementen op de agenda en ik hoop daar veel leden te mogen begroeten.
We hebben al een aantal nieuwe leden weten te werven maar zullen dit doorzetten tijdens de komende activiteiten door zoveel mogelijk reclame te maken en te hopen weer nieuwe leden te kunnen verwelkomen.

Het bestuur wenst iedereen een goed najaarstuinseizoen en leuke lezingen en uitstapjes toe.

Will Roeffen

We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina.

herfstbladeren
Een hele Tours - Blik op de Tuin 876