Peter Paul Weijnen

Beste Tuinvrienden,

Terwijl ik dit schrijf is het daags na de jaarvergadering.
Deze werd goed bezocht en natuurlijk niet alleen voor die vergadering, maar denk ik vooral voor het verhaal van Marcel de Wagt en dat ging vooral over voorjaarsplanten.
Mooie combinaties en prachtige foto’s en natuurlijk een goed verhaal.
Tussen al de activiteiten die gepland zijn is een nieuwe en bijzondere: de tuinestafette [naar Gronings voorbeeld]
7 afdelingen van rayon Oost Brabant stellen hun tuinen open en dan elk op een ander weekend .
Wij hebben de beurt op zondag 9 juli .
Uiteraard wordt dit op tijd gepubliceerd  in N.P. en nieuwsbrieven en ook op de site. Het is een leuke manier om kennis te maken met de tuinen van de "buur" verenigingen op niet te grote afstand.
De bedoeling is om dat ieder jaar te herhalen, maar dan weer andere tuinen uiteraard.
Daarom doe ik maar vast een oproep om vanaf 2018 ook uw tuin open te stellen.
Voor dit jaar geven we bekendheid aan een groter publiek dan alleen de eigen leden d.m.v. een flyer.
Volgend jaar zal er hoop ik een boekje verschijnen zoals dat ook in Groningen gebruikelijk is.
Rest me om een goed voorjaar toe te wensen.

Peter Paul Weijnen.

We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina.

Bingerden
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017