Will Roeffen

Beste tuinvrienden,

Op 18 januari werd het nieuwe verenigingsjaar geopend met een bijzondere jaarvergadering, de functies van zowel voorzitter als penningmeester waren vacant. Nadat de aanwezige leden unaniem ingestemd hadden met de kandidatuur van Annette van den Bersselaar als penningmeester en mij als voorzitter was het dagelijkse bestuur weer volledig. Wij vonden bij ons aantreden een goed georganiseerd team van actieve leden die zich inzetten voor de vereniging en een goed functionerende vereniging. Dat is mede te danken aan de scheidende bestuursleden, daar zijn wij als nieuw bestuur erg blij mee.

Op het moment van schrijven van dit stukje staat er een weekend met “Siberische koude” voor de deur, nadat we al een week met dat weer hadden in Februari. Tijdens die eerste koude periode was de tuin nog in diepe winterrust maar nu zie ik in de tuin toch al de eerste tekenen van de lente… hopelijk blijft de vorstschade beperkt!
Zowel de tuin als de vereniging staan aan het begin van een nieuw tuinjaar. Dit verenigingsjaar een aantal oude vertrouwde gebeurtenissen,
De meerdaagse reis naar Engeland waarvan we tijdens de lezing op de jaarvergadering een voorproefje kregen. We gaan voor het eerst ook aan de hand van een tuincoach de tuin van een van de leden bekijken, we hopen dat dat een waardevolle aanvulling is bij alle activiteiten die er al ontplooid worden.
Ik hoop dat we weer een schitterend tuinjaar ingaan!
maar ook nieuwe en bijzondere activiteiten staan dit jaar op de rol.

Will Roeffen

We zijn ook te vinden op Facebook . Hier staan ook foto's van onze activiteiten. Dus zeker een bezoekje waard!

Onder aan de pagina staat de link, klik hierop om door te gaan naar onze Facebook pagina.

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien