"Bloemschikken waar je wat van opsteekt"

Groei&Bloei Land van Cuijk organiseert een cursus bloemschikken voor beginners en gevorderden.
De cursus bestaat uit 8 lessen, te beginnen in september 2018 t/m april 2019.
Behalve leerzaam is het ook altijd gezellig om met elkaar bezig te zijn en bovendien ga je aan het eind van de avond/middag altijd met een mooi bloemstuk naar huis.

Tijdens de cursus worden diverse technieken uitgelegd, ook het maken van een framewerk komt aan de orde. Er wordt gewerkt in kleine groepen, waardoor er voldoende individuele aandacht is voor iedere cursist.
De lessen zijn te volgen door leden en niet-leden.
Kosten:  Leden €75,- en niet-leden €95,- voor 8 lessen.
Het cursusgeld is incl. Koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim (Oasis) binddraad, krammen, lijm, etc is inbegrepen.

De cursisten zorgen zelf voor het gereedschap: snoeischaar, mesje, draadkniptang etc.
en voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad etc. en voor de ondergrond, schaal, vaas, pot etc.

Locatie: Vianen, Lage Heiweg 18
Maandag 19.30-21.30 uur
Dinsdag 13.30-15.30 uur

Voor aanmelding en informatie:
Roos Gielen, tel 0485-383296 of roos(at)noorderhaeghe.nl

herfstbladeren