Cursus bloemschikken

Bloemschikken "waar je iets van opsteekt"

In september 2017 start Groei&Bloei weer met het nieuwe bloemschikseizoen. Er zijn tot april 2018 totaal 8 bijeenkomsten. De cursussen worden op 2 niveaus gegeven: beginners en (ver)gevorderden.

Elke maand staat er een bijzonder en leerzaam thema centraal, waarbij er verschillende bloemschiktechnieken aan bod komen. Ook gaan we in op individuele wensen. Hierdoor kun je al je creativiteit in het bloemschikken stoppen en een eigen stijl gaan ontwikkelen.
Onze vakbekwame docenten zorgen met hulp en aanwijzingen voor voldoende inspiratie.

De basiscursus is geschikt voor iedereen. In de cursus voor (ver)gevorderden gaan we de kennis verdiepen. Bij alle cursussen wordt geleerd om van bloemen uit de tuin, natuur of de winkel een prachtig bloemstuk te maken.

De kosten voor de cursus bedragen voor 8 lessen, voor leden van Groei & Bloei € 75,00 en voor niet leden € 95,00.

Het cursusgeld is incl. koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim (Oasis) binddraad, krammen en wikkeldraad is inbegrepen.

De cursisten zorgen zelf voor het gereedschap: snoeischaar, mesje, draadtang etc., en voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad etc. en voor de ondergrond, schaal, schotel, vaas etc.

De cursussen worden gegeven door Mech van de Wiel en Corrie Schilderink.
Locaties :
• Vianen, Lage Heiweg 18
Maandagavond 19.30-21.30 uur
Dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur

• Mill of Boxmeer : locatie wordt nog bepaald
Maandagmiddag 13.30-15.30 uur
Dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur

Wacht niet te lang met aanmelden want VOL = VOL.

Voor aanmelding of informatie:
Roos Gielen, tel. 0485-383296 of roos(at)noorderhaeghe.nl

Kerst op Middachten (Blik op de Tuin no. 827 2017)
“Doet u mij maar een onderhoudsvrije tuin, alstublieft”