Cursus bloemschikken

Bloemschikken "waar je iets van opsteekt"

In september 2017 start Groei&Bloei weer met het nieuwe bloemschikseizoen. Er zijn tot april 2018 totaal 8 bijeenkomsten. De cursussen worden op 2 niveaus gegeven: beginners en (ver)gevorderden.

Elke maand staat er een bijzonder en leerzaam thema centraal, waarbij er verschillende bloemschiktechnieken aan bod komen. Ook gaan we in op individuele wensen. Hierdoor kun je al je creativiteit in het bloemschikken stoppen en een eigen stijl gaan ontwikkelen.
Onze vakbekwame docenten zorgen met hulp en aanwijzingen voor voldoende inspiratie.

De basiscursus is geschikt voor iedereen. In de cursus voor (ver)gevorderden gaan we de kennis verdiepen. Bij alle cursussen wordt geleerd om van bloemen uit de tuin, natuur of de winkel een prachtig bloemstuk te maken.

De kosten voor de cursus bedragen voor 8 lessen, voor leden van Groei & Bloei € 75,00 en voor niet leden € 95,00.

Het cursusgeld is incl. koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim (Oasis) binddraad, krammen en wikkeldraad is inbegrepen.

De cursisten zorgen zelf voor het gereedschap: snoeischaar, mesje, draadtang etc., en voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad etc. en voor de ondergrond, schaal, schotel, vaas etc.

De cursussen worden gegeven door Mech van de Wiel en Corrie Schilderink.
Locaties :
• Vianen, Lage Heiweg 18
Maandagavond 19.30-21.30 uur
Dinsdagmiddag van 13.30-15.30 uur

• Mill of Boxmeer : locatie wordt nog bepaald
Maandagmiddag 13.30-15.30 uur
Dinsdagochtend van 10.00-12.00 uur

Wacht niet te lang met aanmelden want VOL = VOL.

Voor aanmelding of informatie:
Roos Gielen, tel. 0485-383296 of roos(at)noorderhaeghe.nl

Het volgende seizoen.....

Cursus bloemschikken

Momenteel lopen er 2 cursussen op maandagavond en dinsdagmiddag in Vianen. Een cursus van 8 lessen waar je, begeleid door een ervaren docent, zelf een mooi bloemstuk maakt.  Vóór elke les ontvang  je een onderwerp  waarmee je zelf aan de slag kunt. Je neemt zelf je ondergrond en bloemen mee. Kosten € 75,00 voor leden en € 95,00 voor niet leden. (dit is inclusief oase en binddraad, exclusief ondergrond en bloemen). De bedoeling is om deze cursussen ook in het nieuwe seizoen 2018-2019 te geven.

Cursus bloemschikken nieuwe stijl

Dit najaar willen we ook starten met een cursus bloemschikken nieuwe stijl. De opzet is een cursus van 4 of 8 lessen in de vorm van een workshop.  Er wordt maandelijks een les verzorgd met een voorbeeld bloemstuk, welke tijdens de les door iedereen met dezelfde materialen wordt gemaakt. Deskundige begeleiding is aanwezig. Wij zorgen voor materialen en ondergrond. Je hoeft dus niets voor te bereiden en mee te nemen. Je gaat aan het einde van de les met een mooi stuk naar huis. De kosten voor deze cursus nieuwe stijl bedragen per les:

€ 27,50 voor leden en € 29,50 voor niet leden. De locatie  is afhankelijk van het aantal deelnemers. Het is dus mogelijk dat de cursus op verschillende plaatsen gegeven gaat worden.

Indien je nu al interesse hebt voor een van de cursussen, kun je contact opnemen met Roos Gielen, coördinator bloemschikken.

E-mail: roos@noorderhaeghe.nl

Tel:      0485-383296

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien