Standbezetting 1 en 2 juni

Heeswijksestr. 4
5431 SB Cuijk
www.tuincentrummartiengraat.nl

Op deze open tuindagen staat Groei & Bloei met een mooie stand om onze vereniging meer bekendheid te geven en om nieuwe leden te werven, zodat we nog meer mensen kunnen laten genieten van onze gezellige activiteiten.

Wie kan er in dit weekend komen helpen of weet iemand die dit wil doen. Je kunt per dagdeel opgeven. Het gaat vooral om ledenwerving en het bekend maken van onze vereniging. Vorig jaar was het zeer succesvol en hebben we meerdere nieuwe leden kunnen aanmelden. Graag zo snel mogelijk doorgeven, zodat ik een planning kan maken. Indien je meerdere dagdelen kunt, maar er 1 wil komen, dan graag aangeven welke je kunt. Dan hou ik rekening met je wensen.

Annette van den Bersselaar

Groei & Bloei Land van Cuijk en Noord Limburg

Cuijksedijk 11
5451 NP MILL

Redacteur Natuurpalet

In verband met de verhuizing van de huidige redacteur van het Natuurpalet en de nieuwsbrieven zijn we op zoek naar iemand (óf meerdere personen) die dit redactiewerk kan (kunnen) en wil(len) overnemen!!

Hiervoor is een computer met tekstverwerker en internet toegang nodig.
Op dit moment wordt de opmaak gemaakt met Word, maar dit kan ook een ander programma zijn.

Op dit moment verschijnt het Natuurpalet 4 maal per jaar, maar we beraden ons er op of we dit kunnen verminderen, mede ook gezien de kosten die aan het blad verbonden zijn.
De nieuwsbrief verschijnt in de maanden waarin er geen Natuurpalet is.

Het samenstellen en opmaken van het Natuurpalet kost ongeveer 20 uur per uitgave, de nieuwsbrief kost ongeveer 8 uur.

Hebt u belangstelling of weet u iemand die belangstelling heeft dan horen we dat graag!

Hebt u nog vragen neem dan contact op met Jacques van Gerven.