Activiteiten & Actueel

Op roets naar ....de Tuinen in Demen

Wanneer? : Donderdagavond 8 juni 2017
Waar?  : De Tuinen in Demen
Door  : Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord
Hoe laat  : 18:30 uur
Kosten  : € 5,50 Excl. drankje


De Tuinen in Demen bieden de ware tuinliefhebber iets bijzonders. Zestien verschillende siertuinen hebben elk hun eigen kleur en sfeer. Steeds zijn er verrassende combinaties van vaste planten, éénjarigen, bollen en rozen, heel veel rozen. Er is een oranje rozentuin, een roodroze rozentuin, een hagentuin en nog veel meer.
Er zijn meer dan 120 soorten rozen te zien, in alle vormen en kleuren. Spectaculair zijn de loofgangen, waarvan er één met ruim 80 leirozen is begroeid.
Er staan ruim 130 soorten Hemerocallis langs het Wim Willemsenpad en vele bijzondere bijzondere groentesoorten in de ronde groentetuin.
We worden om 19.00 uur ontvangen met een kopje koffie en na afloop van de rondleiding door de tuin sluiten we af met een glaasje wijn (of sap voor de chauffeurs).
Opgeven bij Anke Leijdekkers via email; ankeleijdekkers(at)gmail.com of telefonisch 0485 575970. Omdat carpoolen vanuit Boxmeer niet echt handig is, lijkt het me handig om dit zelf even te regelen of bij mij op te geven als je geen auto hebt, maar wel mee wil rijden.

 

 

meer
De Tuinen in Demen
24
Jun
Bingerden
23
Jun
Een jarige om trots te zijn (no. 803) week 25 / 2017