Koken in de tuin, uit je tuin

Wanneer? : Zaterdag 17 Juni 2017
Waar?  : in de tuin, Boxmeerseweg 16 Heijen (Locatie)
Door  : Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti
Hoe laat  : 15.30-19.00 (tuin open vanaf 15.00)
Kosten  : € 22,50 voor leden en € 27,50 voor niet-leden
Belangrijk! : Maximaal 30 personen!!

We gaan op verschillende plekken in de tuin koken onder begeleiding van Cokkie van Leeuwen van Frutti Confetti.
Zij laat ons ervaren wat er op culinair gebied zoal mogelijk is  met de (on)kruiden, groenten,  vruchten, bloemen uit je eigen tuin. Denk daarbij o.a. aan een kruidenthee, salade, kruidenomelet, vruchtenijs,
Samen gaan we enkele recepten bereiden, die we rond 17,30 uur gaan nuttigen waarbij een passend drankje wordt geschonken.
Iedereen mag producten uit eigen tuin meenemen. Graag van te voren doorgeven wat je meeneemt, en hoeveel. Dan kan Cokkie de recepten erop af stemmen.

Mocht het weer ons niet gunstig gestemd zijn, dan kan de activiteit toch doorgaan, we maken dan gebruik van tenten.

Aanmelden voor deze activiteit, voor 1 juni bij:
Hermi Broenen via e-mail: broenen(at)gmail.com
Roos Gielen via e-mail: roos(at)noorderhaeghe.nl