Activiteiten & Actueel

Op roets naar .... Mariaheide

Wanneer? : Woensdag 12 juli 2017
Waar?    : Rozannie’s Hof in Mariaheide
Door    : Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord
Hoe laat : 12:00
Kosten  : € 4,-- inclusief koffie/thee en appeltaart
 
Rozannie’s Hof’ is een landschapstuin van ca. 3000 m².
De prachtig gerenoveerde boerderij uit 1880 met karschop vullen elkaar perfect aan. Het perceel is verdeeld in drie totaal verschillende tuinen ieder met een eigen thema. Links van de oprit met uitzicht op de karschop ligt de vijvertuin. Ronde borders met bloeiende sierheesters, vaste planten, bomen en gazon met stepstones omringen de vijver met fontein.

Rechts van de karschop ligt de vaste planten en grassen tuin. De grassen gecombineerd met bloeiende vaste planten geven de borders een robuuste uitstraling. Onder en rondom de vier Prunus cerasifera ‘Nigra’ bevinden zich de schaduw minnende bladplanten. Diverse bijzondere Hosta’s meanderen er tussen door.

Het achterste gedeelte van de tuin is een blikvanger, nieuw aangelegd in 2016, ronde paden bedekt met perzikstenen omranden de borders. Een grote verzameling bloeiende vaste planten maken het plaatje compleet.

Opgeven via email; ankeleijdekkers(at)gmail.com of per telefoon 0485 575970. Vertrek met eigen auto om 12.00 uur vanaf carpoolplaats bij tankstation Tango bij Overvecht in Beugen.

meer

 

 

 

16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915
13
Aug
Beter met planten - Blik op de Tuin no. 914