Kerstdemonstratie 2017 met Wim Sonnemans

Donderdag 7 december 2017 komt Wim Sonnemans een Kerstdemonstratie bloemschikken geven in ’t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 te Wanroij.
Aanvang 19.30 uur, ontvangst vanaf 19.00 uur. De entree, inclusief koffie/thee is €3,50 voor leden en € 7,00 voor niet-leden.

Wim Sonnemans komt uit Someren en is vijftien jaar geleden besmet geraakt met het bloemschikvirus toen hij met behulp van een oud-collega het bruidsboeket voor zijn eigen trouwerij maakte. Na een workshop te hebben gevolgd is hij begonnen met themaworkshops te geven voor bekenden en dit clubje is uitgegroeid tot een behoorlijke groep cursisten. Ook weten steeds meer mensen hem te vinden voor bruidswerk, grafwerk, demonstraties en ander bloemwerk zoals het aankleden van een gehele locatie voor een bruiloft.

Wim Sonnemans is een echte autodidact die zich via Groei & Bloei in Asten/Someren steeds meer heeft verdiept in het bloemschikken en ook regelmatig deelneemt aan bloemschikwedstrijden. Wat hem uitdaagt nieuwe ideeën te ontwikkelen.
Zo werd hij kampioen bij de Nederlandse  Kampioenschappen bloemschikken bij de semi-profs in 2015 en tweede in 2016. Hij vindt het prettig om veel met natuurlijke materialen te werken en om ondergronden te maken die een tijdje mee kunnen en die later met enkele aanpassingen weer een geheel nieuw bloemstuk worden. Daarnaast vindt hij dat een mooi bloemstuk niet altijd gemaakt hoeft te worden met de duurste bloemen.
Tijdens de demonstratie die hij voor ons verzorgt wil hij, aan de hand van verschillende technieken, laten zien hoe je een mooie basis maakt voor een bloemstuk om de bezoekers zo volop ideeën te geven waarmee ze ook thuis aan de slag kunnen.

Wil je kans maken om met één van de prachtige bloemstukken naar huis te gaan, koop dan één of meerdere loten. Naast de Kerstdemonstratie is er ook een mini-Kerstmarkt.

Groei en Bloei nodigt iedereen van harte uit om je te laten inspireren door een boeiende kerstshow.

Nieuwsgierig …… laat je verrassen …….. en kom naar ’t Wapen van Wanroij !

Voor meer informatie Roos Gielen bloemschikcoördinator Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord, roos(at)noorderhaeghe.nl tel. 0485-383296

Een tuinvrouw die een monument verdient (week 42 (820)
De sporen van een bijzondere tuinman (week 41, 819)