Jaarvergadering 2018 (met lezing)

Jaarvergadering Wanneer? : 18 januari 2018 Waar? : De Kleppenburg,
Europlein 4, Oeffelt
Door : Groei & Bloei
Hoe laat : 19.30 uur

Op 18 januari 2018 wordt de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. Dit jaar treden een aantal bestuursleden terug en worden er verkiezingen gehouden voor een nieuw bestuur.

Aftredend en niet herkiesbaar zijn:
Peter-Paul Weijnen
Carolien van Rosmalen
Corry Berends

In de loop van het afgelopen jaar is Roos Gielen al gestopt met haar bestuurstaken, zij coördineert wel nog de activiteiten op het gebied van het bloemschikken.

Maria van Elst blijft aan als secretaris.

Op dit moment hebben zich 2 kandidaten gemeld die zitting willen gaan nemen in het nieuwe bestuur.
Dit zijn Annet van de Bersselaar (zij is verkiesbaar als penningmeester) en Will Roeffen (hij is kandidaat voorzitter).
Beiden zijn zeer competente bestuurders en we zijn dan ook blij dat zij zich kandidaat gesteld hebben!

Kandidaten kunnen zich tot aanvang van de vergadering aanmelden. Hebt u eventueel belangstelling maar twijfelt u?
Neem dan gerust contact op met één van de zittende bestuursleden met uw vragen!

Na afloop van de jaarvergadering begint om 20.15 uur de lezing
Engeland: Cultureel en Landschappelijk vele tuinen