Op stap met de tuincoach

Wanneer? Zaterdag 26 Mei 2018
Waar?   Het Zand 24, 5831 HH  Boxmeer
Door?   Groei&Bloei Land van Cuijk i.s.m. tuincoaches Elle en William Miggiels
Hoe laat? vanaf 10:30 uur tot ca. 13:00 uur
Kosten?   Leden gratis, niet leden € 3,50 (incl. koffie/thee met wat lekkers)

INSPIRERENDE TUINRONDLEIDING ONDER LEIDING VAN EEN TUINCOACH

Steeds meer mensen ervaren de tuin als een plek waar je je heerlijk kunt ontspannen, de een door de handen in de aarde te steken, de ander zit liever op het terras in het zonnetje, weer iemand anders is bezig met een moestuin, iedereen geniet op zijn/haar manier van het buiten zijn.
Om belangstellenden met vragen op het gebied van tuinaanleg, tuinieren, planten, onkruidbestrijding, snoeien, schaduwtuinen, droge tuinen, onderhoud, bloementuinen, siergrassen, plantencombinaties etc. etc. op een leuke en  praktische manier te leren en te inspireren op tuingebied organiseert Groei&Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord de activiteit “op stap met de tuincoach”.

Samen met Elle en William Miggiels van Hoveniersbedrijf Miggiels & Van Amstel uit Beugen organiseren we op zaterdag 26 mei a.s. een rondleiding door de tuin van Tjeerd Heijs en Anke Leijdekkers aan Het Zand 24 in Boxmeer.

Elle volgde de opleiding Vakbekwaam Hovenier, richting tuinontwerpen en beplantingsplannen, zie www.tuin-aanleg.nl
Ook zijn ze aangesloten bij de Dutch Quality Gardens van de tuinen van Appeltern  www.dutchqualitygardens.nl en bij de Tuin Ontwerpers Groep, een vereniging van vakgenoten voor het delen van kennis en inspiratie www.tuinontwerpervinden.nl

Samen met belangstellenden wordt de tuin “onder de loep” genomen, waar zitten de problemen, de “blinde vlekken” en hoe kan het onderhoudsvriendelijker, wat kan spannender, al lopend door de tuin beantwoorden Elle en William in overleg met de deelnemers allerlei vragen die dan aan de orde komen.
De specialiteit van Elle is de indeling en het ontwerp van de tuin en de bijbehorende plantenkeuze, William is deskundig op het gebied van snoei, aanleg en onderhoud, technische zaken en prijzen.

Lijkt het u leuk om hieraan deel te nemen, dan kunt u zich opgeven telefonisch of per mail bij Anke Leijdekkers (0485 575970 of ankeleijdekkers(at)gmail.com

Elle en William Miggiels van Hoveniersbedrijf Miggiels en van Amstel uit Beugen

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien