Op roets naar ....Wijbosch en Eerde

Door        : Groei & Bloei Land van Cuijk
Hoe laat   : 11.00 uur in Wijbosch
Kosten     : gratis

Op deze zondag gaan we “Op Roets” naar tuin “De Hoefgaarde” in Wijbosch.
Water speelt een belangrijke rol in deze tuin met 4 vijvers. In de tuin staan een aantal oude bomen die de tuin hoogte geven. De beplanting bestaat verder vooral uit langdurig bloeiende vaste planten.

Daarnaast gaan we deze dag ook op bezoek bij Dahliavereniging “de Pompon” in Eerde.
Een bijzonder mooie en kleurrijke verenigingstuin waar elke woensdagavond de leden bij elkaar komen om in de dahliatuin te werken.

Nog even de adressen voor op roets van 19 augustus;

>De Hoefgaarde, Wijbosscheweg 118, 5482 ED  Wijbosch

>Dahliatuin De Pompon, Bernard van Damstraat, Eerde

In Zijtaart is deze dag ook nog een tuin met veel bijzondere bomen, heesters en onderbeplanting te bezichtigen; Bomentuin Doornhoek, Doornhoek 3, 5465 RC Zijtaart

Opgeven via email: ankeleijdekkers(at)gmail.com of per telefoon 0485 575970. Vertrek met eigen auto om 10.30 uur (eventueel carpoolen vanaf carpoolplaats bij tankstation Tango in Beugen in onderling overleg)