Op stap met de tuincoach

Op stap met de tuincoach…
Wanneer?  : Zondag 9 september 2018
Waar?      : Noordkant 17a, St. Anthonis
Door      : Groei & Bloei Land van Cuijk
Hoe laat   : 10.00 uur
Kosten     : leden gratis, niet-leden € 4,00

Na de geslaagde uitstap met de tuincoach in Boxmeer gaan we ditmaal naar de tuin “Noorderhaeghe” in Sint Anthonis.

Dit is een vrij jonge tuin in landschapsstijl van 5000 m2.
Bij de aanleg van de tuin is gebruik gemaakt van bomen en struiken die al wat ouder waren. Hierdoor is de uitstraling van deze tuin ondanks de jonge leeftijd toch robuust.

Van een aantal bomen zijn zowel snoeivormen (“Dakbomen”) als natuurlijk groeiende exemplaren aangeplant.

Wim Lips, de ontwerper van deze tuin, zal uitleg geven over waarom en hoe hij tot dit ontwerp is gekomen. Op de site www.feelgoodgarden.nl kunt u uitgebreide informatie over deze ontwerper en zijn visie vinden.
Tevens is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en allerlei tuinzaken te bespreken.

De aanvang is om 10.00 uur met een kopje koffie met wat lekkers en na de rondleiding wordt er een drankje geserveerd.

De toegang is gratis voor leden van Groei&Bloei op vertoon van de ledenpas, niet-leden betalen 4 euro.

Bij slecht weer gaat het niet door, bij twijfel kunt u mij altijd bellen (0485 575970) of mailen.

U kunt zich voor deze activiteit opgeven liefst per email bij ankeleijdekkers(at)gmail.com.

Hoop u weer te zien in Sint Anthonis!

Elle en William Miggiels van Hoveniersbedrijf Miggiels en van Amstel uit Beugen

Op 26 mei was de eerste versie van “Op stap met de Tuincoach” in de tuin van Anke Leijdekkers in Boxmeer.
Er waren ruim 40 personen, verdeeld over 2 groepen, bij deze activiteit aanwezig.
In het Natuurpalet van Juli vindt u een uitgebreider verslag van deze geslaagde dag.

TOMATILLO
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863