Activiteiten & Actueel

Tuinestafette Land van Cuijk

Wanneer? 7 juli 2019
Waar?    Diverse tuinen, zie onderstaande informatie
Door?    Groei&Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord
Kosten?  Gratis

Nationale tuinenweek en Opentuinenestafette Oost Brabant:
Jaarlijks organiseert G&B de nationale tuinenweek (10 t/m 16 juni) waarbij in het rayon oost-Brabant van mei tot en met september de open tuin estafette plaatsvindt. Op toerbeurt zijn de tuinen van de regioafdelingen geopend. Dit zijn de volgende afdelingen: op 9 juni in Asten, op 23 juni in Gemert, op 25 augustus Meijerijstad, 1 september in Helmond en misschien zal ook nog de afdeling Eindhoven Kempen aansluiten. Onze afdeling (Land van Cuijk en Limburg Noord) doet ook mee met een 4-tal tuinen en wel op 7 juli. Het zijn de volgende tuinen:

Boskamp 28,  Vianen (bij Cuijk)
Een tuin van ca. 4500 m2 met rozen, bamboehoek, rhododendrons, cornussen, fruittuintje, rotstuin, tropische tuin en als blikvanger de vijver.

 

Zuidelijk Bergseweg 14, Mill
Een landschapstuin bij een oude langgevelboerderij, met veel bomen, struiken, borders, hortensia’s en een tuinkas.

 

Heidestraat 5, Ven-Zelderheide
Een open tuin (ca. 5000 m2) met bijzondere bomen en struiken, waterpartijen, boomgaard met wilde bloementuin, rozen, klim- en vaste planten, heide, een tuin die uitnodigt om er door heen te wandelen.

 

Raayveldweg 2, Maashees
Een tuin van 3000 m2 met fruittuin met 40 verschillende halfstam fruitbomen, kleinfruit, een druivenkas, gazon omzoomd met bloemenborders. Tevens beelden en keramiek te koop.

meer

 

 

 

18
Jun
Het begin
18
Jun
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog