Hallo tuinvrienden,

Bijna 2 jaar leven we nu al met de grillen van Corona en dit zorgde ervoor dat veel activiteiten niet door konden gaan. Ook zijn er een aantal leden afgemeld en hebben we op dit moment nog 201 leden. We zien dit ook bij andere afdelingen maar vooral ook in de actieve leden die een vereniging heel hard nodig heeft om leuke dingen te organiseren. Inmiddels hebben we 1 aanmelding gekregen voor ondersteuning van bestuur-/commissie- activiteiten en wel door Joke Cremers die bij de meesten al bekend is.

Het secretariaat is helaas nog niet opgevuld en ook hebben we een tekort aan commissie leden om alles draaiende te kunnen houden.

Dus mocht je interesse hebben stuur dan een email naar voorzitter(at)groei-cuijk.nl.

Op dit moment waait het corona virus nog steeds door het land maar zijn de meeste maatregelen versoepeld en kunnen we langzaam aan wennen aan een normale samenleving. We kunnen voorzichtig de draad weer oppakken en voor de rest van het jaar activiteiten gaan organiseren.

In memoriam

Toch gebeuren er ook minder leuke dingen in deze pandemie.

Petra Jansen-Martens is afgelopen januari op 75-jarige leeftijd overleden. Ze was vele jaren actief als bestuurslid van onze vereniging. Ze was voorzitter van de activiteitencommissie en heeft vele uitstapjes en busreizen georganiseerd. Veel leden zullen haar ongetwijfeld gekend hebben.

Namens het bestuur, Will Roeffen, voorzitter.