Land van Cuijk

Bloemschikken 2022

Wanneer Dinsdagavond 19.30 – 21.30 uur

Locatie Jeugdhuis Beugen, Dorpsstraat 50b te Beugen

Kosten € 80,00 voor leden van Groei & Bloei € 95,00 voor niet-leden

In oktober start Groei & Bloei weer met de cursus bloemschikken. De cursus wordt gegeven door Sia Rutjes, meesterbinder bloemschikken. Met Sia hebben we een bijzondere vakdocent in huis gehaald, die de cursisten veel kneepjes van het vak zal bijbrengen.

De cursus omvat 8 lessen van oktober 2022 tot en met mei 2023.

Elke maand staat er een bijzonder en leerzaam thema centraal waarbij er verschillende bloemschiktechnieken aan bod komen.

Ook gaan we in op individuele wensen en ideeën van cursisten. Hierdoor kun je al je creativiteit in het bloemschikken stoppen en een eigen stijl gaan ontwikkelen. Onze vakbekwame docent zorgt met hulp en aanwijzingen voor voldoende inspiratie.

De cursus biedt ook veel gezelligheid en is geschikt voor iedereen. Dus vraag ook je kennissen, vrienden of familie. Bij alle cursussen wordt geleerd om van bloemen uit de tuin, natuur of de winkel een prachtig bloemstuk te maken.

Het cursusgeld is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Ook steekschuim, binddraad, krammen en wikkeldraad is inbegrepen.

De cursist zorgt zelf voor het gereedschap zoals een snoeischaar, mesje, draadtang en voor de natuurlijke materialen zoals bloemen, blad en de ondergrond (schaal, schotel, vaas).

Het spreekt voor zich dat we ons houden aan de Corona richtlijnen, mocht hiervan in de toekomst weer sprake zijn.

Voor aanmelding of informatie: Karin Martens, tel. 06-25523444 of karin-martens@hotmail.com