Land van Cuijk

Welkom bij Groei & Bloei
Land van Cuijk

Uitgelicht

Welkom bij Groei & Bloei Land van Cuijk en Limburg Noord

Onze afdeling is een actieve vereniging van ruim 350 groenliefhebbers. Wij willen hier graag nog meer mensen bij betrekken. Houdt u van bloemen en planten en de contacten die daaruit ontstaan? Dan voelt u zich vast bij ons thuis. Het afdelingsbestuur organiseert informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies en plantenruilbeurzen. Leden ontvangen, naast 11x per jaar het tijdschrift Groei & Bloei, ook 2x ons afdelingsblaadje Natuurpalet en tevens een aantal nieuwsbrieven via mail met informatie en verslagen over al onze activiteiten. Heeft u interesse om lid te worden, neem dan contact met ons op.


Onze jaaragenda vindt u hier.
Periodiek sturen wij een digitale Nieuwsbrief waarin wij u nog even herinneren aan de komende activiteiten. Wilt u onze gratis Nieuwsbrief ontvangen dan kunt u zich hier aanmelden.

 

Mogen wij s.v.p. uw email adres?

Op dit moment geven we 2 maal per jaar het Natuurpalet uit. Dit wordt per post verzonden naar de leden.
Hieraan kleven forse onkosten, de uitgave van het Natuurpalet is de grootste onkostenpost die we als vereniging hebben.
Uiteraard willen we daar als vereniging iets aan doen, we kunnen een euro – net als eenieder – slechts éénmaal uitgeven! Elke euro die we niet aan het Natuurpalet hoeven uit te geven kunnen we gebruiken voor andere activiteiten.

We hebben in het verleden al een behoorlijke slag gemaakt door over te stappen naar een andere drukker. Raar maar waar: de huidige uitgave in kleur is goedkoper dan de oude uitgave in zwartwit.
De enige mogelijkheid die we nu nog hebben om deze kostenpost verder te verlagen is het verminderen van het aantal uitgaves per jaar.
We willen echter niet dat dat ten koste gaat van de informatievoorziening van u als lid!
Dat kan echter alleen wanneer we u als lid ook kunnen bereiken.
  
Hiervoor hebben we uw medewerking nodig! Op dit moment beschikken we over de mail adressen van ongeveer de helft van de leden, de overige leden kunnen we alleen via post of telefoon bereiken.
Wanneer we “iedereen” kunnen bereiken via mail hebben we de mogelijkheid om het Natuurpalet één- of tweemaal per jaar uit te geven en tussentijds de informatievoorziening via nieuwsbrieven per mail op peil te houden.
Dit zou een aanmerkelijke besparing van kosten kunnen opleveren, geld dat we dan op andere wijze in kunnen zetten voor de vereniging!

Krijgt u van ons nog niet via mail de nieuwsbrief of nieuwsflitsen? In dat geval beschikken wij niet over uw correcte mail adres.
Hebt u wél email dan willen we graag van u horen wat uw mailadres is, zodat we kunnen werken aan een verdere uitbouw van activiteiten, iets dat alléén kan als we de onkosten kunnen beperken.
U kunt uw mailadres doorgeven aan het secretariaat (secretariaat(at)landvancuijk.groei.nl) .

Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

 

 

Afbeelding met tekst Automatisch gegenereerde beschrijving

 

 

En dan nog even dit: we zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het organiseren van deze activiteiten.

 

Hebt u belangstelling informeer dan eens bij onze voorzitter Will Roeffen. Dit kan per mail via voorzitter(at)groei-cuijk.nl of 06-25111895 of neem vrijblijvend contact op met één van de andere bestuur- of commissieleden. De informatie staat op onze website en in het programmaboekje 2023.

 

 

Tuinlog

30 Jun

Veris-lente

2024 week 26 Laatste

08 Jun

Paul

AFSCHEID…

Meer

Agenda

Er zijn geen agenda items gevonden